terug naar vorige pagina

 

Projecten

Omegam Laboratoria aan het woord:

Omegam Laboratoria is een onafhankelijk milieulaboratorium, het grootste op het gebied van specialistisch onderzoek. Wij voeren al meer dan dertig jaar chemische, fysische en biologische analyses uit voor opdrachtgevers in Nederland en omstreken. Onderdeel van onze service is het ophalen van de grond- en watermonsters en het leveren van verpakkingsmateriaal. Dagelijks rijden onze koeriers naar gemiddeld vijftig locaties verspreid over heel Nederland.

 

Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom worden de routes zo efficiënt mogelijk gepland en maken de koeriers gebruik van navigatiesystemen om zo overbodige kilometers te voorkomen. De transportbusjes voldoen allen aan Euro V, de emissienorm voor voertuigen die in de Europese Unie van kracht is. Om de CO2-uitstoot verder te reduceren en nog zuiniger te rijden, heeft EG Fleet Install de toeren- en snelheidsbegrenzer ECOdrive III geïnstalleerd voor het gehele wagenpark. Door de ECOdrive III kunnen de maximumsnelheid, de acceleratie en het toerental per versnelling worden aangepast, waardoor chauffeurs rustiger rijden. Bijkomende voordelen naast besparing van het milieu: de breekbare monsterverpakkingen blijven intact en de onderhouds- en reparatiekosten voor het wagenpark zijn lager.

 

Omegam Laboratoria is zeer tevreden over de service van EG Fleet Install. Onlangs nog heeft EG Fleet Install het hele wagenpark gratis voorzien van nieuwe software en gewenste aanpassingen doorgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
   

 

 

 

 

 

 

EG Fleet Install
Bilderdijkstraat 51
2951 TB Alblasserdam
Tel.: 078-6915916

E-mail: info@egfleetinstall.nl